keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Työpäivän pelastaja

Muutettiin tällä viikolla uuteen rakennukseen työpaikan remontin alta, ja mielessä oli tietysti uusia työtiloja koskien kauhukuva jos toinenkin. Vähemmän uhkaavalta vaikuttaa lopulta sittenkin todellisuus.

Noh, automaattikahvi ei tietenkään muuttunut siitä tavanomaisesta sukkamehusta yhtään miksikään. Samat masiinat, yhtä kehno sumppi. Sen pitäisi kyllä olla jo työehtosopimuksessa, että työntekijöille on tarjottava laadukasta kofeiinia!

Mutta: lähikulmilla on kahvila Aschan. Joten latte mukaan lounaalla, ja työpäivän laatu kohosi samoin tein. Oli hyvä latte, ihan tosi hyvä omaan makuun. No juu, tokihan siitä piti taas ne tavalliset euromäärät latoa tiskiin, mutta oli kyllä sen arvoista tänään. Ja varmaan on jonakin toisenakin päivänä.
Lähikulmille sattui ainakin yksi toinenkin kiinnostavan oloinen kuppila, jonka lounas- ja kahvitarjontaa testailemaan täytyy suunnata pikimmiten. Aiemmilla kulmilla ei tosiaankaan niitä hyviä kahvipaikkoja ollut, joten siinä mielessä tämä muuttaminen kannatti selvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti