tiistai 26. kesäkuuta 2012

Uusi kahvittaja

Heipähei kahvinjuojat!
Minä olen Henry ja ajattelin nyt suorittaa lyhyen esittelyn itsestäni. Olen 30 ikävuoden paremmalla puolella elävä miespuolinen otus, joka on niin sanotusti myöhäisherännäinen kahvin suhteen. Pari vuotta sitten maistoin ensimmäistä kertaa oikeahkoa kahvia. Kyseessä oli Arvid Nordquist Classic Reko tummapaahto. Kyseinen kahvi on yksi tummimmista paahdoista mitä löytyy perus kelomarketinkin valikoimasta. Tätä kahvia kutsun nykyään paremmaksi vaihtoehdoksi juhlamokalle tai muille "peruskahviksi" kutsutuille litkuille. Edellä mainitusta kahvista alkoi valistuksen tieni kohti yhä parempaa kahvia. Peruspahvi ei maistu enää miltään ja surullisen usein joudun tätä myrkkyä silti juomaan. En kuitenkaan ole mikään kahvinarkkari, jonka pitää saada fiksinsä oli kahvina mikä hyvänsä. Sanoisin olevani enemmän kokeilija, joka etsii uusia näkökulmia muttei halua välttämättä hifistellä asioiden kanssa - vielä. Haluan tuoda näkemykseni kahvista ja miljööstä esille tulevaisuudessa tämän blogin kautta ja toivoisin myös oppivani siitä jotain. Kahvi ei ole pelkästään oraalisesti nautittava asia, siihen liittyy muitakin asioita.

Mitä tulee muuhun elämääni: Olen graafisen suunnittelun, sarjakuvapiirtämisen ja valokuvaamisen saralla kunnostautunut osaaja, joten näen tulevaisuudessa tässä blogissa vähän enemmän valokuvauksia sisältäviä merkintöjä. Olen valitettavan entusiastinen myös juustokakkuja kohtaan, jotka onneksi sopivat melko hyvin kahvin rinnalle. Toivottavasti teille aukeaa tulevaisuudessa kirjoitusteni kautta enemmän kahvin saralla. Lupaan, että kirjoitan tänne juttuja. Jännästi en luvannut enempää.

Mukavaa viikkoa kaikille. :)

1 kommentti:

  1. Hello Henry, I enjoy reading your blog, it is full of info! I would like to send you a sample of a coffee I am selling through my new internet shop and hopefully you will like it and write about it. Could you please contact me at leslie.kivioja@kotibasaari.fi if you are interested.
    T. Leslie

    VastaaPoista