torstai 28. kesäkuuta 2012

Eerikinkadun E2 Cafe

Kävin tutustumassa Eerikinkadulla uuteen kahvilaan nimeltään E2 Cafe. Nautin perinteisen espresson ja olin hyvin otettu kahvin mausta. E2 Cafe käyttää erikoissekoitusta kahveissaan ja saavat aina tuoretta kahvipaahtoa papuineen keskiviikkoisin. Tunnen kahvilan omistajan ja hänen puolisonsa ja he ovat hyvin kahvientusiastisia ihmisiä, jotka tunnetusti ottavan kahvin hyvin vakavasti. Kahvilassa on hyvin viihtyisän oloinen miljöö, joka sisältää mukavia pikkuyksityiskohtia. Sisustus on suhteellisen moderninoloinen ja tyypillisen kahvilannäköinen pienillä piristävillä eroilla.

Valikoima on suhteellisen laaja ollakseen näin pieni kahvila ja erikoisuutena löytyy Kuplatee, jota ei ainakaan toistaiseksi mistään muusta kahvilasta Suomessa saa. Tämä selittynee omistajien itämaisella alkuperällä. Kuplatee on suuressa suosiossa itämaissa. Monelle maku on vieras aluksi koska tee sisältää tapiokahelmiä. Kuulemma paikan päällä paistetut vohvelit ovat myös suussasulavan hyviä. Missä ovat juustokakut? Minä vain kysyn. :) E2 Cafesta saa myös lounassalaatteja ja lounasleipiä, jotka ovat alueen hintatasoon nähden ihan normihintaisia.


Join paikan päällä erikoispaahtoista espressoa. Makua ei voi moittia yhtään. Aromi oli juuri mielyttävän pehmeää, jossa on hitunen happamuutta espressolle tyypilliseen tapaan. Osa ihmisistä nauttii enemmän happamammasta mausta mutta olen itse vielä sen verran pahvisuu, että en näe tätä itselleni hyvänä vaihtoehtona. Tarkempaa tietoa paahdosta saanee kuvista, jotka otin papupussista. Kaffa Roastery toimittaa E2 Cafelle tuoretta paahtoa aina keskiviikkoisin. Tällöin kannattaa olla paikalla jos haluaa aivan tuoretta kahvia. :) Suosittelen tutustumaan myös muuhun tarjontaan. Itse en voi nauttia jäätelöä sisältäviä tuotteita laktoosivammaisuuteni takia mutta välillä kidutan kyllä itseäni kaiken uhallakin.


Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti