lauantai 9. kesäkuuta 2012

Puuh.

Mahtava viikko. Rakas nuorempi karvahirviö on pistänyt parastaan aamuisin ja jos tietäisin, mistä kissoihin saa äänenvaimentimia, niin viimeistään nyt sellaisen hankkisin. Maanantain  mahtavasti ajoitettu työmaa Koskelantien ja Mäkelänkadun risteyksessä muutti työmatkan puolitoistatuntiseksi mateluksi ja mitähän kaikkea pientä nyt vielä mukaan mahtuikaan...

Ei siis periaatteessa kai mitään, mitä täydellinen kahvikupillinen ei pelastaisi edes osittain? Toinen Wienistä kiikutettu kahvi veteleekin viimeisiään.
Onneksi olin sentään kaukaa viisas no, ei liioitella, mutta osasin sentään ajoissa huolehtia, ettei elämän eliksiirit tyystin tyhjene kaapista ja maailma kaadu sen hetken mukana jonakin aamuna niskaan. Montakohan kertaa ehdin Reilun Kaupan Tähden ohi kävellä, ennen kun muistin poiketa sisään asti ja hakea pari säkillistä uutta testimateriaalia? Odottelevat siellä nyt jääkaapissa vuoroaan kahvimyllyssä nämä kaikin puolin reilut ja luomut ja mitkä ikinä, ja taas maailma pelastuu, siis ainakin omani, toivottavasti.

Kurja juttu, että Fuel ei kyllä onnistunut kaikista mainoslausesistaan huolimatta tekemään ainakaan minun maailmastani yhtään parempaa paikkaa, ei ainakaan kahvilla. Taas kerran yritetään kaikkia hyväuskoisia cityhippejä kusettaa. Hitto, miten äkäistä ja palanutta lattea, ja vielä yli neljän euron kiskurihintaan! Olkoon ihan miten tahansa "Fair" ja "Organic", niin hinta-laatu suhde oli kyllä lähinnä "unfair", ja toisaalta orgaanistahan se on kai vaikka lanta tai kananpaskakin...No, lyhyesti, ei tullut tästä suosikkikahvilaa kahvin suhteen, ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti