Hah, nyt siitä on tehty oikein tutkimuskin: Suomessa tosiaankin saa pääosin aika kuraa "erikoiskahvia". (Mun mielestä typerä nimitys, koska ei espresso tai capuccino nyt kovin erikoista ole...tai ei siis pitäisi olla, useimmissa maissahan nuo ovat ihan sitä normisumppia.) Ja ööh, kuinka yllättävää: syyksi paljastui esim. henkilökunnan heikko koulutus. Yllättikö ketään ketjukahvilan asiakasta? Melkoinen nollatutkimus, vaikka tulos tietysti palvelee kivasti tutkimuksen tilaajaa, joka - ohhoh kuinka sattuikaan - tarjoaa kahvikoulutusta. Mutta pakko linkata nyt tämäkin uutinen, ihan vaan että pääsen siis toteamaan: mitäs mä oon sanonut!
Nyt on muuten testailtu kotona Stockalta ostettua Pauligin organic Colombiaa. On oikein pehmeä maku. Jos kaipaa kahvissaan kovasti ytyä ja vahvaa jälkimakua, niin voi olla liiankin mieto, itse tietysti tykkään. Pitäis testata vielä espressonakin eikä vain aamukahvissa. Kummasti vaan näillä helteillä tulee pitäydyttyä enemmän noissa kylmissä juomissa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti